Begeleiden sollicitatieprocedure

Een sollicitatieprocedure kost een werkgever veel kostbare tijd. Dus ben je op zoek naar een nieuwe medewerker en wil je alleen begeleiding bij het selecteren van de kandidaten en het organiseren van de sollicitatieprocedure? Door het inschakelen van Buro Brugman bespaar je tijd en geld.

Heb je gebruik gemaakt van een advertentie in de lokale of regionale media om nieuwe medewerkers te werven en word je bedolven onder de reacties? Buro Brugman zorgt ervoor dat alle kandidaten op de juiste wijze te woord worden gestaan zodat je als bedrijf je visitekaartje netjes kunt afgegeven. Ik help met het inplannen van de sollicitanten en zorg voor de juiste correspondentie. Ook verzorg ik de afwijzingen. Op een vriendelijke manier die bij de bedrijfscultuur past. Zo weet je zeker dat  je de juiste indruk van jouw bedrijf achterlaat.

Wil je liever het aantal reacties beperken? Schakel mij dan direct in. Met een onderscheidende vacaturetekst selecteer je al aan de voorkant. Daar worden de reacties niet meer maar wel beter van!

Meer weten? Vraag mij naar de mogelijkheden.