Diensten

Door de aanwezige communicatie- en organisatiekennis én mijn ervaring als tekstschrijver en HR-adviseur kunt u mij inschakelen voor:

– alle schriftelijke uitingen van uw bedrijf (zoals commerciële teksten, standaardcorrespondentie, websitecontent, reglementen)

– arbeidsmarktcommunicatie: hoe zorgt u ervoor dat (toekomstige) medewerkers geïnspireerd raken door uw bedrijf en hoe zet u zich als aantrekkelijke werkgever in de markt?

 

– Wilt u een functionerings- en beoordelingssystematiek, die scoort op de werkvloer?

– Met een goed Introductiebeleid geeft u nieuwe medewerkers een warm en efficiënt welkom. Kleine investering, groot resultaat.

– Afspraak is afspraak? Met heldere reglementen weten u en uw medewerkers waar ze aan toe zijn.

Functieprofielen of –rollen zijn een goede basis. Laat uw medewerkers hierover meedenken. Zij weten het beste wat ze doen.

– Hoe werft u de juiste medewerkers? Is uw vacaturetekst helder genoeg en spreekt deze uw doelgroep aan?

– Zoveel reacties op uw vacature. Hoe krijgt u ze allemaal adequaat beantwoord?

Wilt u ook op de juiste manier communiceren met uw (toekomstige) medewerkers? Neem dan contact met mij op!

 

Personeelsadvies

De kracht van uw organisatie wordt in belangrijke mate bepaald door de mensen die er werken. En het succes van uw medewerkers is mede afhankelijk van uw beleid. Het optimaal inrichten van uw personeelsbeleid is dus essentieel.  Lees verder…

Werving en Selectie

Bij Werving & Selectie door Buro Brugman kiest u altijd voor professionaliteit, helderheid en de juiste aandacht voor uw vacature en uw organisatie! Lees verder…

Begeleiden sollicitatieprocedure

Een sollicitatieprocedure kost een werkgever veel kostbare tijd.  Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker en wilt u alleen begeleiding bij het selecteren van de kandidaten en het organiseren van de sollicitatieprocedure? Lees verder…