LetsLunch

LetsLunch_beeldmerk_groen_met-schaduwLetsLunch: een verfrissend netwerk
LetsLunch is een netwerkinitiatief waar ik mede-oprichtster van ben en tevens bestuursvoorzitter. LetsLunch is opgericht in 2008 en is ongedwongen, flexibel en verfrissend. Geen verplichting tot lidmaatschap en geen vooruitgeplande activiteiten die niet rijmen met uw volle agenda. Onder het motto ‘lunchen moet je toch’ kunt u als zelfstandig ondernemer gewoon aanschuiven wanneer het u uitkomt. Letslunch is bedoeld voor inkoopbeslissingsbevoegde zakenvrouwen -en mannen die op ontspannen doch constructieve wijze willen netwerken.

Maandelijks organiseert ons bestuur een lunch op verschillende culinaire locaties in Twente. U kunt zich via de site www.letslunch.nl inschrijven per LetsLunch en bent dus niet verplicht tot periodieke deelname of lidmaatschap. De deelnamekosten zijn 49,50 euro per lunch. LetsLunch is dé gelegenheid om vrijblijvend en in korte tijd kennis te maken met diverse nieuwe ondernemers!

Bent u ondernemer en wilt u ook uw netwerk verfrissen? Kijk dan op www.letslunch.nl voor meer informatie of om u in te schrijven.