Recruitment inhouse door Buro Brugman

November 2014 – Het voorzichtige herstel van de arbeidsmarkt is in het derde kwartaal van 2014 voortgezet. Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek half november bekend in een overzicht van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Er was een bescheiden groei van het aantal banen en vacatures. Voor het tweede kwartaal op rij daalde de werkloosheid.

Een goed teken, dat geïllustreerd lijkt te worden door het aantal vacatures dat de afgelopen maanden gedeeld wordt via Social Media en ook binnenkomt bij Buro Brugman. Afgelopen maand werd ik door een collega-recruiter gevraagd om mee te werken aan een aantal werving en selectie-opdrachten binnen hetzelfde bedrijf. Inmiddels zijn we daar enkele dagdelen per week aanwezig  om de vacatures ‘vanuit huis’ in te vullen. Een professionele oplossing voor beide partijen.

Dit betekent dat de organisatie na afloop ook een gedegen beleid heeft t.a.v. hun werving- en selectieprocedure en dat aan hun arbeidsmarktcommunicatie is. Zodat de organisatie na ons vertrek, nog steeds baat heeft bij onze aanwezigheid.