Advies bij werving & selectie

Het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en aandacht. Logisch dat je dat als drukke HR-medewerker of ondernemer graag uitbesteed aan een specialist.

Een goed begin is het halve werk

Ik help je graag bij het maken van een vliegende de start van je wervingstraject. Hoe? Door samen met jou de beste vacaturetekst te schrijven voor de vacature die je uit wilt zetten. Want een onderscheidende vacaturetekst waarin jullie bedrijfscultuur en sfeer goed naar voren komt, zorgt uiteindelijk voor betere kandidaten.

Dat betekent dat ik eerst alles wil weten over de organisatie, de mensen en de functie. Dat kost even tijd. Een investering die jou verderop in het traject tijd gaat besparen.

Wil jij weten hoe je met je vacaturetekst betere kandidaten aantrekt? Bel of mail mij dan voor het maken van een afspraak.

Werving van HR-gerelateerde functies

Buro Brugman verzorgt werving en selectie voor HR-gerelateerde functies,  op basis van een vooraf afgesproken tarief. Dat zorgt voor een stuk duidelijkheid en betrokkenheid aan beide kanten en voldoening voor alle partijen. Dat is meteen de reden dat ik niet werk op basis van ‘No cure no pay’.