Kennisgroep HRM

Kennisgroep HRM: voor HR-managers die graag sparren
Samen met Annerie Wentink van De Jong en Laan ondernemende accountants heb ik in 2009 een kennisplatform opgericht speciaal voor HR-adviseurs.

Regelmatig lopen HR-managers en personeelsadviseurs tegen specifieke vraagstukken aan waarbij het prettig is kennis en ervaringen van vakgenoten te gebruiken. Maar vaak ontbreekt het binnen de eigen organisatie aan een sparringpartner. Of werkt de HR-afdeling teveel vanuit de eigen organisatie en wil ze haar blik ook eens verruimen. Vanuit die gedachte is de kennisgroep HRM opgezet. Het samenbrengen van professionals die zich bezig houden met dezelfde materie en tegen dezelfde issues aanlopen brengt inspiratie, kennis en een nuttig netwerk.

Hoe werkt het?
De groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers, allen werkzaam in een HR- of P&O-functie op minimaal HBO-niveau binnen een organisatie variƫrend van circa 40 tot zo'n 300 medewerkers. Doelstelling van de bijeenkomsten is op interactieve wijze kennis te delen en te sparren over een thema. De opzet varieert van een presentatie, discussie of eventueel een bedrijfsbezoek. Er worden vier bijeenkomsten per jaar georganiseerd, in principe 's ochtends van 08.30 uur tot 10.30 uur. Locatie is meestal het kantoor van de Jong & Laan in Enschede.

Deelnemen?
Interesse om je aan te sluiten bij de Kennisgroep HRM? Graag! Dat zorgt altijd voor nieuwe inzichten en dynamiek in de groep. Neem gerust contact op voor meer informatie of mail naar info@burobrugman.nl.