LetsLunch

LetsLunch_beeldmerk_groen_met-schaduwLetsLunch: een verfrissend netwerk
LetsLunch is een netwerkinitiatief waar ik mede-oprichtster van ben. LetsLunch is opgericht in 2008 en is ongedwongen, flexibel en verfrissend. Geen verplichting tot lidmaatschap en geen vooruitgeplande activiteiten die niet rijmen met jouw volle agenda. Onder het motto ‘lunchen moet je toch’ kun je als zelfstandig ondernemer gewoon aanschuiven wanneer het jou uitkomt. Letslunch is bedoeld voor inkoopbeslissingsbevoegde zakenvrouwen -en mannen die op ontspannen doch constructieve wijze willen netwerken.

Enkele malen per jaar organiseert het Letslunchbestuur een lunch op verschillende culinaire locaties in Twente. Je kunt je via de site www.letslunch.nl inschrijven per LetsLunch en bent dus niet verplicht tot periodieke deelname of lidmaatschap. De deelnamekosten zijn 49,50 euro per lunch. LetsLunch is dé gelegenheid om vrijblijvend en in korte tijd kennis te maken met diverse nieuwe ondernemers!

Ben je ondernemer en wil je ook jouw netwerk verfrissen? Kijk dan op www.letslunch.nl voor meer informatie of schrijf je direct in voor de volgende LetsLunch.