Advies bij werving & selectie

Het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en aandacht. Logisch dat je dit als drukbezette HR-medewerker of ondernemer graag uitbesteed aan een specialist.

Een goed begin is het halve werk

Ik help je graag bij het maken van een vliegende start van je wervingstraject. Hoe? Door samen met jou de beste vacaturetekst te schrijven voor de vacature die je uit wilt zetten. Want een onderscheidende vacaturetekst waarin jullie bedrijfscultuur en sfeer goed naar voren komt, zorgt uiteindelijk voor betere kandidaten.

Dat betekent dat ik eerst alles wil weten over de organisatie, de mensen en de functie. Dat kost even tijd. Een investering die jou verderop in het traject tijd gaat besparen. Met een onderscheidende vacaturetekst selecteer je al aan de voorkant en beperk je het aantal reacties.

Wil jij weten hoe je met je vacaturetekst betere kandidaten aantrekt? Bel of mail mij voor het maken van een afspraak.

Geef de kandidaat de tijd van zijn leven

Oké, dat is misschien een beetje overdreven. Maar een wervingstraject is wel jouw kans om als bedrijf een goede indruk achter te laten. Dus behandel alle kandidaten zoals jij zelf ook behandeld wilt worden, niet alleen die ene die jij een contract aanbiedt.

  • Zorg ervoor dat de procedure van begin tot eind duidelijk is
  • Geef iedereen een reactie, zo persoonlijk en duidelijk mogelijk
  • Laat niet te lang op je reactie wachten

Voor de meeste kandidaten is dit het eerste (en wellicht het enige) contact met jouw bedrijf. Dit is jouw kans om jouw beste eerste indruk achter te laten bij iedereen die interesse heeft getoond in jouw organisatie.

Meer weten? Vraag mij naar de mogelijkheden.

Werving van HR-gerelateerde functies

Buro Brugman verzorgt werving en selectie voor HR-gerelateerde functies,  op basis van een vooraf afgesproken tarief. Dat zorgt voor een stuk duidelijkheid en betrokkenheid aan beide kanten en voldoening voor alle partijen. Dat is meteen de reden dat ik niet werk op basis van 'No cure no pay'.